Deltabit Dooris

No keys, no worries

Deltabit Dooris

Bekymmersfritt liv utan hemnycklar

Deltabit Dooris -  Välkommen hem!


Välkommen hem!

Du behöver inte längre nycklar när du kommer hem. Fingeravtrycksdetektorn vet vem du är och låter dig passera. Det låter som en småsak, men underlättar din vardag mer än du kan tro.

Du glömmer inte nyckeln hemma och behöver inte gräva efter den i botten av väskan, och barnen kan inte tappa den på väg till och från skolan. Du behöver inte hitta någonstans att lägga nyckeln medan du ska bada eller jogga. När du kommer hem öppnar du dörren bara genom att röra vid detektorn med fingertopparna.

 

 

Deltabit Dooris - Överraskande snabb läsare!

 

 

Överraskande snabb läsare!

Deltabit Dooris öppnar dörren snabbt och pålitligt. När du vidrör läsaren med fingret öppnas låset direkt. Tack vare den nya tekniken identifierar apparaten ett registrerat fingeravtryck otroligt snabbt. Du kan passera hemmets dörrar som om de inte var låsta.

Den finländska Deltabit Dooris fungerar i alla nordiska förhållanden – såväl i vinterkyla och höstregn som i sommarhetta.

 

 

 

 

Till nya dörrar 
Till nya dörrar, gamla dörrar, alla dörrar
 

Deltabit Dooris fingeravtrycksdetektor är lätt att installera. Detektorn består av en fingeravtrycksläsare som installeras utanför dörren och en styrenhet som installeras på insidan. Därtill behöver du enbart ett elektriskt lås och elektricitet. Fingeravtrycksdetektorn passar i praktiken till alla dörrar.

 

Ready for use

 

 

 

 


Direkt klar för användning!

Efter att Deltabit Dooris fingeravtrycksdetektor installerats i dörren registreras fingeravtrycken direkt i fingeravtrycksläsaren. Och därefter slipper du bära nycklar! Du behöver inget separat hanteringsprogram. Även fortsättningsvis kan du lägga till och ta bort fingeravtryck direkt i läsaren.

Fingeravtrycksdetektorn är lika enkel att ta i bruk som den är att använda.

 

Practical tool for special situations

 

 

 


Praktisk vid speciella tillfällen

Behöver din vän ett övernattningsställe men det är besvärligt att överlämna nyckeln? Håller du på att renovera och vill släppa in hantverkaren medan du själv är borta hemifrån? För dessa tillfällen ger Deltabit Dooris möjlighet att även använda portkod.

Det går att lagra upp till tio öppningskoder i apparaten. Du kan direkt ta bort dem när de inte längre behövs. Du kan vara säker på att din nyckel eller nyckelkopia inte blir kvar på fel ställe.

 

 

 

 

Deltabit Dooris - Technical data

 


Deltabit Dooris – tekniska data

Lagringsutrymme för 200 fingeravtryck

10 minnesplatser för öppningskoder

Styrning av inbrottslarm

Drifttemperatur -35 °C–+50 °C

För inom- och utomhusbruk

Styr normala elektroniska lås

Färgalternativ: silver och pärlemovit

 

Vill du veta mer?


Kontakta: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

Deltabit
[email protected]

 

Deltabit har utvecklat programvaror i närmare 20 års tid och fingeravtrycksidentifiering i 15 år. Vi tillverkar nyckelfria identifikationssystem för hem, företag och hälso- och sjukvården som bygger på biometrisk identifiering. Deltabits fingeravtrycksläsare öppnar dörrar miljontals gånger i månaden.

Deltabit identifierar personen.

JoomShaper