Deltabit Gatekeeper

Deltabit Gatekeeper

Den överlägset billigaste passerkontrollen

Deltabit Gatekeeper - Access control


Passerkontroll med ett tryck med fingret

Deltabit Gatekeeper är ett nyckelfritt passerkontrollsystem som bygger på identifiering med fingeravtryck. Det flexibla systemet lämpar sig för små kontor, omfattande verksamheter med tusentals användare och alla organisationsstorlekar däremellan. Systemet öppnar dörrar, registrerar passeringar, beräknar den använda arbetstiden och styr larmsystem.

Hanteringen är enkel: registrering och borttagning av fingeravtryck tar några sekunder och passerrättigheten kan begränsas för vissa användare och dörrar.

 

Deltabit Gatekeeper - By far the most affordable access control to use 

 

Den överlägset billigaste passerkontrollen

Samma egenskap som gör Deltabit Gatekeeper så praktisk gör den även billig: nyckelfriheten. Inga tilläggskostnader för nycklar, nyckelkort, förnyelse eller sökande av dessa. Ingen tid går åt hantering av nycklarna. När ett fingeravtryck har registrerats kan personens rättigheter hanteras centralt.

Passerkontrollsystemet Deltabit Gatekeeper är konkurrenskraftigt även när det gäller installationskostnaderna. Spara tid och pengar, välj Deltabit Gatekeeper!

 

 

 

 

Deltabit Gatekeeper - Security without keys

Säkerhet är en nyckelfråga – utan nycklar är det tryggare

Deltabit Dooris fingeravtrycksläsare, som ingår i Deltabit Gatekeeper-systemet, identifierar personen utifrån fingeravtrycket, vilket utesluter risken för missbruk. Endast behöriga personer får passera de dörrar som övervakas av Deltabit Gatekeeper.

När fingeravtrycket används som identifikation finns det ingen risk för att man tappar nyckeln, för att nyckeln hamnar i orätta händer eller problem med utlånade nycklar. Dessutom är nyckeln alltid med – de som ska kunna passera kan passera snabbt och enkelt.

 

 

 

 

 

Deltabit Gatekeeper - Locks that open in no timeLås upp utan att vänta

Deltabit Dooris fingeravtrycksläsare öppnar dörren snabbt och pålitligt. När du vidrör läsaren med fingret öppnas låset direkt. Tack vare den nya tekniken sker identifieringen mycket enkelt. Du kan passera dörrar som om de inte var låsta.

Finländska Deltabit Dooris fungerar i alla nordiska förhållanden – såväl i vinterkyla, i höstregn som i sommarhetta. Vår mer än tioåriga erfarenhet garanterar funktionaliteten.

 

 

 

 

Deltabit Gatekeeper - Working-time monitoring at your fingertips

 

Tidsredovisning i dina händer

Även tidsredovisning är väl integrerad i Deltabit Gatekeeper-systemet. Genom att ansluta en Deltabit Idis tidsredovisningsterminal kan du registrera arbetstider pålitligt och exakt. Eftersom identifieringen sker med fingeravtryck, kan du vara säker på att tiden alltid registrerats av rätt person. Med hanteringsprogrammet kan du enkelt skriva ut arbetstidsrapporter och följa arbetstid i realtid.

 

 

 

Deltabit Gatekeeper – Styrning av larmsystem

 


Flexibelt för olika användningsområden

Flexibelt för olika användningsområden
Tack vare sin mångsidiga programvara kan Deltabit Gatekeeper kopplas till de flesta befintliga passerkontroll- och larmsystemen. Vid behov kan du även lägga till en traditionell RFID-funktion med nyckelrings- eller kortkoder i Deltabit Dooris-dörrläsaren.

Det intranätbaserade och flexibla Deltabit Gatekeeper-systemet är i drift i ett flertal produktionsanläggningar, företag och offentliga organisationer över hela världen.

 

 

 Vill du veta mer?


Kontakta: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Deltabit
[email protected]

 

Deltabit har utvecklat programvaror i närmare 20 års tid och fingeravtrycksidentifiering i 15 år. Vi tillverkar nyckelfria identifikationssystem för hem, företag och hälso- och sjukvården som bygger på biometrisk identifiering. Deltabits fingeravtrycksläsare öppnar dörrar miljontals gånger i månaden.

Deltabit identifierar personen.

JoomShaper