Deltabit Gatekeeper

Deltabit Gatekeeper

Alltid rätt registrering på rätt person

 

Deltabit Idis – time and attendance monitoring
Tidsredovisning i dina händer

Även tidsredovisning är väl integrerad i Deltabit Gatekeeper-systemet. Det finns inget lättare sätt att handla om tidsredovisning! Tack vare identifieringen med fingeravtryck är tidsredovisningen enkel och lätt för både arbetsgivare och arbetstagare.

Fingeravtrycket är ett säkert och entydigt sätt att registrera. Nyckelbrickor – som man kan glömma hemma – behövs inte och uppgifter som saknas behöver inte rättas till eller läggas till i efterhand.

 

 

 

Deltabit Idis – time and attendance monitoring
Tidsredovisning genom fingeravtryck

Smartterminalen Deltabit Idis kombinerar den senaste fingeravtrycksidentifieringen med den senaste pekskärmstekniken. Detta resulterar i en helt pekbaserad tidsredovisningsterminal med vilken stämplingarna kan ske snabbt och pålitligt. In och ut, till semester eller till lunch – allt går lika smidigt. Rutinerna blir ett nöje!

Tack vare identifieringen med hjälp av fingeravtryck behöver du inte längre misstänka och gissa, eftersom du kan lita på stämplingsuppgifterna. Fingeravtrycket säkerställer identiteten exakt. Eftersom du slipper kort och får en pålitlig identifiering kan du inte hitta bättre alternativ för din tidsredovisning. Därför tömmer de flesta företagen fickorna och tar av korten och övergår till fingeravtrycksidentifiering.

 

 

 

 

Tailor-made registration functions
Skräddarsydda registreringsfunktioner

Skräddarsydda registreringsfunktioner
I sin enklaste form bygger tidsredovisningen på ankomst- och avgångshändelser. I systemet är det även möjligt att fastställa flexibla eller fasta arbetstider. Övertidstimmarna per dygn beräknas automatiskt utifrån de utförda definitionerna. Arbetsskiftet kan väljas automatiskt utifrån ankomsttiden.

De grundläggande registreringstyperna finns redan i systemet. Därtill kan du lägga till egna orsakskoder efter ditt företags behov.

 

 

Versatile work-time reports
Mångsidiga tidsredovisningsrapporter

Med hanteringsprogrammet kan du skriva ut tidsredovisningsrapporter i realtid. På så sätt har du alltid tillgång till aktuell information om varje medarbetares inarbetade timmar. Vid behov kan du även granska och redigera enskilda registreringar för varje person.

I rapporterna visas händelserna under den valda tidsperioden, den totala arbetstiden samt det dagliga och kumulativa arbetstidssaldot. För varje händelse ser du dessutom både standardregistreringstyper och dina egna registreringstyper.

 

 

Work-time calculation for every need
Tidsredovisning för alla behov

I Deltabit Gatekeeper-systemet får du enkelt fram timrapporter och kan använda dessa direkt vid löneberäkningen. För mer omfattande behov tillhandahåller vi även en nätbaserad tidsredovisningstjänst. Med den får du enkelt tillgång till de uppgifter som du behöver färdigberäknade utan manuella beräkningar och risker för mänskliga misstag.

 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?


Kontakta: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

Deltabit
[email protected]

 

Deltabit har utvecklat programvaror i närmare 20 års tid och fingeravtrycksidentifiering i 15 år. Vi tillverkar nyckelfria identifikationssystem för hem, företag och hälso- och sjukvården som bygger på biometrisk identifiering. Deltabits fingeravtrycksläsare öppnar dörrar miljontals gånger i månaden.

Deltabit identifierar personen.

JoomShaper